SkinPen

SkinPen är den första microneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA) och som är kliniskt bevisad att säkert och effektivt behandla kirurgiska ärr, akneärr, fina linjer och rynkor i ansikte, hals och dekolletage.

Bristningar av graviditet och viktuppgång.

Effektivt tillsammans med PRP mot bristningar.

Utförs endast av Legitimerad behandlare.


SKINBOOST

Skin Quality Booster, Belotero Revive, är en behandling som återfuktar huden inifrån med hyaluronsyra och glycerol. Produkten tillför en naturlig fyllning, som framhäver de områden du önskar. På så sätt återuppbyggs din huds elasticitet, fasthet och lyster inifrån. Glycerolen verkar dessutom antiinflammatoriskt och dämpar rodnad i huden. Perfekt för dig med acne, rosacea eller pigmenteringar.FILLER

I takt med att vi blir äldre förlorar vår hud sitt ungdomliga utseende eftersom produktionen av hudens naturliga volymgivare och återfuktare, som tex hyaluronsyra reduceras. Då uppstår linjer och rynkor där vår hud tidigare var ungdomlig, jämn och lystrande. Idag kan tecken och symptom på naturligt åldrande reduceras genom ersättning av förlorad hyaluronsyra.

Jag jobbar med produkten "Belotero", 

marknadens Rolls Royce.

Because, Only The Best is Good Enough...

Utförs endast av Legitimerad utövare.


HYALASE

Hyalase är ett antidot till hyaluronsyra (filler). Hyalase verkar genom att bryta ner hyaluronsyra där man sprutar in det. Behandlingar med Hyalase riktar sig till alla som har blivit felbehandlade, har små hårda kulor i huden (inkapslingar), svullnader eller om någon akut situation (ocklusion) skulle ske i samband med en fillersinjektion. En hyalasebehandling kan också vara ett alternativ om du tröttnat på din fillersbehandling och vill ta bort materialet. Hyalase är ett licenspreparat som jag på Bliss Aesthetic har till hands vid alla fillersbehandlingar. En garanti för Dig som kund.


BOTULINUMTOXIN - BOTOX

”Botox” är en vanlig förkortning av botulinumtoxin typ A, och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Jag jobbar med toxinet Bocouture som är det renaste toxinet på marknaden, fritt från komplexa proteiner. Detta innebär att ni inte kan utveckla en immunitet mot toxinet vilket man kan med alla andra sorter.


PRF

PRF (Platelet Rich Fibrin) framställs på samma sätt som PRP, genom centrifugering av patientens blod. PRF är en andra generationens koncentrat av blodplättar där man inte använder sig av antikoaguleringsmedel och aktivator. PRF omvandlas till en gel direkt efter injektion och fungerar därför som en filler. På så vis passar PRF bättre till den som vill få volym, till exempel genom att fylla håligheter under ögonen, sk Tear Trough,  eller läppar. Fibrinet i PRF bygger ett tredimensionellt nät ungefär som en byggnadsställning. Aktiverade blodplättar och stamceller fastnar i fibrinnätverket och utsöndras sedan i långsam takt i upp till 12 dagar. Behandlingen kan med fördel ges som kur om 3 för ett mer beständigt resultat. Passar den som inte vill ha Fillers, men ändå längtar efter lyft och glow.


PRP - hud o. hår

PRP (Platelet Rich Plasma) en behandling som också kallas ”Dracula eller vampyrbehandling”, då patienten behandlas med sitt egna blodplasma. PRP är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer. Även hårbotten kan behandlas för att återuppliva avtagande hårväxt. Bäst resultat med en kur om 3-6 gånger.

Bra i kombinationsbehandling med Skinpen mot t.ex bristningar efrter graviditet eller om vid andra ärr på kroppen som upplevs besvärande.PRP - VAGINOVA

Vaginova är en metod baserad på PRP, Platelet Rich Plasma, med mycket goda resultat! Efter bedövning ges ett flertal små injektioner i underlivet. Behandlingen är 100% säker och riskfritt för kroppen då patientens egna blodplasma används. Det tas ett blodprov på patienten som sedan centrifugeras. Därefter separeras plasman och blodplättarna från blodet. Blodplättarna innehåller tillväxtfaktorer som hjälper vävnad att läka, reparera och bilda nya celler.

Besvär av samlagssmärta som vestibulit, vaginism och lichen sclerosus kan behandlas, liksom besvär av klåda och smärta vid och runt menopause. Urinträngningar kan lindras. Ärrvävnader efter t.ex förlossningsskador kan förbättras och den vaginala hälsan stärks påtagligt. Många upplever lättare till orgasm.